top of page

TERRAS- EN TUINMATERIALEN VOOR PARTICULIEREN EN AANNEMERS

Alles voor de aanleg van uw terras

Bij Verwerft-Keysers leveren wij alle materialen die u nodig heeft voor het ontwerp en de aanleg van uw terras. Het maakt daarbij niet uit of u voor uw terras klinkers of toch liever planken heeft. Naast terrastegels kunt u dankzij ons ook rond uw terras omheining voorzien. Denk tevens aan passende verlichting, voegmiddel, zand en cement. Wilt u een oprit aanleggen? Ook dan vindt u bij ons alle benodigdheden, zoals betontegels, stabilisatiematten en grind.

Terrastegels

Voegmiddel

Cement

Natuursteen

Terrasafwatering

Stabilisatiematten

Grind

Omheiningen

Klinkers

Siergrind

Worteldoek

Steenkorven

Tuinverlichting

Kunstgras

Tuintegels

Tuinmaterialen en sierbestrating

Ook wanneer u op zoek bent naar materialen voor de aanleg van uw tuin kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan diverse soorten omheiningen, met inbegrip van steenkorven. Ook andere benodigdheden zoals worteldoeken, siergrind, tuintegels, kunstgras en tuinverlichting zijn bij ons verkrijgbaar. U rekent daarbij op scherpe tarieven en snelle levertijden. Veel van onze bouwmaterialen hebben wij namelijk standaard op voorraad.

Altijd een passende oplossing bij Verwerft-Keysers

Bij Verwerft-Keysers rekent u op een compleet aanbod aan materialen voor uw tuin, terras of oprit. Zowel particulieren als aannemers kunnen bij ons terecht voor de benodigdheden om rond hun terras omheining te voorzien. Ook de benodigdheden om terrastegels of tuintegels aan te leggen zijn gewoon bij ons te vinden. Wanneer u ook grind, beton of mortel nodig heeft, hebben we bovendien goed nieuws: wij leveren dit uit eigen productie en staan garant voor een opperbeste kwaliteit. Wij staan wel enkel in voor de verkoop en niet voor de plaatsing.

LEES MEER OVER GRIND, MORTEL EN BETON.

bottom of page