top of page

ALLE BOUWMATERIALEN VOOR NIEUWBOUW EN VERBOUWINGEN

Uw stenen kopen in Massenhoven

Wilt u stenen kopen in de buurt van Massenhoven? Dan heten wij van Verwerft-Keysers u graag welkom. Al 90 jaar lang staan wij onze klanten met raad en daad bij en leveren wij hoogwaardige bouwmaterialen. Zowel particulieren als aannemers kunnen bij ons stenen kopen. We zijn verdeler van onder meer Terca, Desimpel, Floren & Cie, Vandersanden, Heylen, Nelissen en SVK. U kunt bij ons dan ook de meest uiteenlopende stenen kopen.

stenen
Dakpannen

Dakpannen kopen bij Verwerft-Keysers

Tevens zijn wij verdeler van dakpannen. U kunt bij ons dakpannen kopen van onder meer, Koramic, Erlus, SVK en Nelskamp. Ook hier beschikt u over de ruimste keuze. Het gaat om dakpannen van internationaal gerenommeerde bedrijven die een ongeëvenaarde kwaliteit garanderen. Zij hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan. Wij staan bekend om onze uitstekende service en maken u dan ook graag wegwijs doorheen ons ruim assortiment aan dakpannen.

Het meest complete assortiment aan bouwmaterialen

Ook voor andere bouwmaterialen kunt u bij ons terecht. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in klinkers, waarvan wij een heel breed assortiment hebben van onder meer Ebema en Marlux Klaps. Ook voor uw tuin, terras en oprit beschikt u over de ruimste keuze. Als betoncentrale leveren wij ook stortklaar beton aan particulieren en professionals. Omdat wij kiezen voor eigen productie kunnen wij de kwaliteit steeds garanderen en de kortst mogelijke levertermijnen hanteren.

Leveren en afhalen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

LEES MEER OVER ONZE BETONCENTRALE IN MASSENHOVEN.

bottom of page