top of page

BETON BESTELLEN BIJ BETONCENTRALE VERWERFT-KEYSERS IN MASSENHOVEN

Kleine of grote hoeveelheden stortklaar beton bestellen

Naast onze bouwhandel hebben wij ook een productielijn voor mortel, chape, stabilisee en beton. Zowel particulieren als professionals kunnen voor hun projecten bij ons terecht. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteit en er kunnen zowel grote als kleine hoeveelheden afgehaald of geleverd worden.

stortklaar beton

Beton laten leveren door betoncentrale Verwerft-Keysers

Voor ons beton rekent u op onze eigen productie. Het is enkel op deze manier dat wij zowel snelheid als kwaliteit kunnen garanderen. In onze betoncentrale maken wij gebruik van hoogwaardige basismaterialen en moderne technieken. Onze ervaren betontechnoloog onderwerpt het beton aan strikte controles. Wij hebben een uitgebreid wagenpark en komen het beton ook ter plaatse leveren. Bij de productie van ons beton houden we graag rekening met uw wensen en eisen.

Familiaal bedrijf

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Snelle productie

Stipte levering

Persoonlijke benadering

Praktische informatie

Het is onze betrachting om in de kortst mogelijke levertermijnen stortklaar beton te leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Hiervoor rekenen we op meerdere decennia aan ervaring. Tijdens de weekdagen kunt u van 7:00 tot 16:00 uur bij ons terecht voor de levering en afhaling van stortklaar beton. 's Weekends leveren wij stortklaar beton tussen 7.00 en 11.00.

HEEFT U VRAGEN OVER DE MOGELIJKHEDEN OF WILT U BETON LATEN LEVEREN IN DE OMGEVING VAN ZANDHOVEN?
NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

bottom of page