top of page

BOUWHANDEL VOOR AL UW DAK- EN GEVELMATERIALEN

Alle bouwmaterialen onder één dak

Bij Verwerft-Keysers kunt u alle mogelijke dak- en gevelmaterialen bestellen. U kunt bij ons niet alleen uw dakpannen kopen, maar ook roofing, gevelpanelen, sidings, leien, et cetera. Daarnaast kunt u diverse soorten dakisolatiemateriaal bestellen, zoals glaswoldekens, rotswoldekens en PIR-isolatieplaten. Omdat echt alle mogelijke dak- en gevelmaterialen via ons verkrijgbaar zijn, garanderen wij u een uitstekende service. We maken u namelijk graag wegwijs doorheen het assortiment en lichten de voor- en nadelen van de verschillende keuzes steeds uitgebreid voor u toe. Ondanks dat wij een bouwgroothandel zijn, staat het familiale en persoonlijke karakter nog steeds centraal.

Gevelstenen

Dakisolatiemateriaal

Gevelpanelen

Dakpannen

Roofing

Sidings

Leien

Dakpannen kopen bij Verwerft-Keysersin Massenhoven

Zowel in de breedte als in de diepte bieden wij veel mogelijkheden aan. Wat onze dakpannen betreft, zijn wij bijvoorbeeld verdeler van Koramic, Erlus, SVK en Nelskamp. Het gaat om producenten die bekendstaan omwille van hun uitstekende kwaliteit en vele keuzemogelijkheden. Het aanbod varieert daarbij van authentieke tegelpannen tot veelzijdige dakpannen die het dak strak doen ogen, kleidakpannen die zich comfortabel laten leggen en dakpannen met een eerder verweerde uitstraling. Hoe dan ook gaat het telkens om dakpannen die zich vlot laten plaatsen, die weer- en uv-bestendig zijn en die ook op ecologisch vlak goed scoren.

Dakpannen

Vlot bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid

Gevelmaterialen, dakisolatiemateriaal of dakpannen kopen doet u dus gewoon bij Verwerft-Keysers. In onze bouwhandel ontdekt u de vele mogelijkheden. Wij zijn te vinden in de Kerkstraat in Massenhoven, nabij het Albertkanaal. Hier beschikt u over ruimschoots voldoende parkeermogelijkheden. Onze bouwhandel bevindt zich bovendien vlak bij de afrit van de E313 en de E34 en is dan ook vlot bereikbaar.

KOM VANDAAG NOG LANGS BIJ VERWERFT-KEYSERS IN MASSENHOVEN.

bottom of page